Wil je een afspraak maken voor een massage?

 

Neem dan contact op met:

Mirjam de Jonge, tel: 06-20215806 of stuur een email vliegendevlinders@gmail.com

 

Even helemaal ontspannen...

Massages

Bij massagepraktijk Vliegende Vlinders kunt u kiezen voor een Shiatsu behandeling, Holistic Pulsing of oliemassage.

 

Shiatsu:

Shiatsu (=vingerdruk) is een Japanse vorm van masseren, die bestaat uit het geven van druk met behulp van duimen, vingers, handpalmen, ellebogen of knieën. Tevens wordt gewerkt met rotaties en strekkingen. De massage werkt op de energiepunten en energiebanen die meridianen worden genoemd. De meridianen dragen zorg voor ons totale welzijn. Als onze energiestroom zich als vanzelf door het lichaam beweegt, dan voelen we ons ontspannen, licht, flexibel en vrij van pijn. Met andere woorden; een uitdrukking van een gezond lichaam. Helaas is deze stroom vaak verstoord of geblokkeerd. Bij een shiatsubehandeling worden blokkades opgeheven waardoor de energie weer vrij door het lichaam kan stromen. Na een behandeling zal je een diepe ontspanning voelen. Het werkt preventief en is een weldaad voor je lichaam en geest.

 

Tijdens de Shiatsu massage kan de kleding worden aangehouden. Wel is het belangrijk om soepele, niet te dikke kleding aan te doen. Een joggingsbroek en een shirt zijn prima.

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een speelse, natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Je ligt hierbij gekleed op een massagetafel. Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust. Mede door de zachtheid en het respecteren van de grenzen ontstaat er een veilige sfeer. Er ontstaat ruimte om te gaan luisteren naar wat het lichaam te vertellen heeft. Het is alsof je jezelf op een nieuwe manier leert kennen; het genieten, de grenzen én de mogelijkheden.

 

Holistic Pulsing kan je in vele situaties ondersteunen:

Bij lichamelijke klachten, zoals pijn, spanning en stijfheid;

Wanneer je vermoeidheid, onrust of stress ervaart;

Als je veel in je hoofd zit en je meer contact wilt met je lichaam en je gevoel;

Omdat je wilt onthaasten en simpelweg genieten van het pulsen.

 

Wil je meer lezen over Holistic Pulsing kan dat op de website van holisticpulsing.com.

 

Oliemassage

Net als bij Shiatsu wordt ook bij deze massage gewerkt op de energiebanen, maar in plaats van te focussen op acupunctuurpunten 'glijden' o.a. mijn duimen over de energiebanen om bijna hetzelfde effect te kunnen behalen. Tevens wordt tijdens een oliemassage gemasseerd op de spieren en pezen om tot nog diepere ontspanning te komen.

 

Massagepraktijk Vliegende Vlinders - Behandelingen door Mirjam de Jonge - Tel. 06-20215806 - KvK nummer: 58537449 - BTW-nummer: NL143583529B02 - IBAN nr: NL 69 ASNB 0707 28 16 28 - AGB code zorgverlener: 90103772 - AGB code praktijk: 90063118 - Aangesloten bij beroepsvereniging VNT nr: 17.037 - Licentie RBCZ/TCZ: 171018R

 

Fotografie: Cindy de Jonge