Wil je een afspraak maken voor een massage?

 

Neem dan contact op met:

Mirjam de Jonge, tel: 06-20215806 of stuur een email vliegendevlinders@gmail.com

 

Even helemaal ontspannen...

Wie ben ik:

De massages bij Vliegende Vlinder worden gegeven door Mirjam de Jonge.

 

Het lijf heeft me mijn hele leven al gefascineerd en is op de meest uiteenlopende manieren tot uiting gekomen. Zo heb ik veel en graag aan sport gedaan, heb ik twee opleidingen gedaan op het gebied van theater en sprak vooral het fysiek spel me aan, door verschillende leraren heb ik me laten onderdompelen in de wereld van de yoga, ik ben als kaasmaakster aan het werk geweest in de omgeving van Nijmegen, in de zorg heb ik gesnoezeld met gehandicapten, mijn gevoelens tot uiting gebracht in vrije dansexpressie, kennis gemaakt met tantra en nog veel meer. Vele verschillende manieren om met het lijf om te gaan hebben me gevormd en hebben bijgedragen aan mijn fascinatie.

 

Na verschillende korte massagecursussen en trainingen te hebben gevolgd heb ik in 2010 mijn opleiding voor shiatsu masseuse afgerond bij Shiatsu Massage Opleiding Shu Ha Ri, een onderdeel van de Academie voor Chineese geneeswijze Qing Bai. Sinds die tijd heb ik een eigen praktijk. In 2013 ben ik begonnen met een vervolgstudie om massagetherapeut te worden en in 2015 succesvol afgestudeerd. Hiernaast een intensieve training gevolgt voor Holistic Pulsing waarvan ik inmiddels niveau 1, 2 en 3 op zak heb. In oktober 2017 sluit ik niveau 4 af waarmee ik mezelf Holistic Pulsing therapeut mag noemen.

In mijn holistische en intuïtieve werkwijze past mijn laatste bijscholing Chi Nei Tsang (Taoïstische orgaanmassage) uitstekend. Deze diepe buikmassage werkt op diverse lagen van ons mens-zijn. Het raakt een dieper niveau en werkt aan vastzittende emoties. Het is een zeer waardevolle aanvulling op de behandelingen die ik nu al geeft. Het is een behandeling die ontgift, emotioneel evenwicht brengt, versterkt en die het helend vermogen van het lichaam aanwakkert.

 

Massage kan een uitnodiging zijn om weer te gaan voelen.  Je kunt zo weer in contact komen met - en luisteren naar-  je lichaam.

Massagepraktijk Vliegende Vlinders - Behandelingen door Mirjam de Jonge - Tel. 06-20215806 - KvK nummer: 58537449 - BTW-nummer: NL143583529B02 - IBAN nr: NL 69 ASNB 0707 28 16 28 - AGB code zorgverlener: 90103772 - AGB code praktijk: 90063118 - Aangesloten bij beroepsvereniging VNT nr: 17.037 - Licentie RBCZ/TCZ: 171018R

 

Fotografie: Cindy de Jonge